S Design & Decor

S Desing & Decor |Dekor másképp!

2015. december 10. - sdd

Alkotni jó. Kreatívan, ötleteset, s valami újat. Persze az a bizonyos „új”, - ami aztán a lakás, az iroda, a mindennapi élet színterének kedvenc darabja lehet - nemcsak új dologból születhet. Mert egy régi, porosodó tárgynak, bútornak, egy a padláson heverő kidobásra ítélt darabnak is van jövője. Ugyan úgy, mint a szemetesbe hajított konzervdoboznak, leszakadt sapkabojtnak vagy az üres befőttes üvegnek.

green_design_kep.jpg

Simon Dóra vagyok, s ha valaha újságírást is tanultam azt mára már biztosan jól elfelejtettem. Legalábbis profin, jól csinálni, mindenképpen. Ellenben szívesen írok mindarról, amit szeretek, amiben örömömet lelem, s amiben leginkább hiszek. Ez pedig a tárgyak újrahasznosítása részben vagy teljes egészében, vagy csak egy kicsit másképp.

Bejegyzéseim segítségével igyekszem, minél többet megmutatni abból, miként lehet némi öltet, fantázia és kézügyesség segítségével régiből újat, háztartási hulladékból hasznos vagy éppen otthonunk díszítésére is alkalmas dekor tárgyakat alkotni, létrehozni.

A bejegyzés trackback címe:

https://sdesignanddecor.blog.hu/api/trackback/id/tr838151340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása